Testa sloten Bowling från iSoftBet

Det finns en hel del spel med bowlingtema och det är inte så konstigt. Man måste inte vara professionell bowlingspelare för att se charmen med sporten. Men om man inte vill snöra på sig ett par bowlingskor som någon annan har använt så kan det vara en bra idé att se på lite andra former av sporten. En sådan är bowling-slots och spelföretaget iSoftBet har tillverkat en spelautomat som helt klart ger mycket skön spelunderhållning för små insatser.

Lätt att spela bowling på slot

När du spelar bowling på slot så behöver du inte lära dig avancerade bowlingregler. Här är det lätt att förstå hur man satsar. Sloten har en layout som påminner om andra spel men den är ändå unik. Grafiken är mycket snygg och du ser precis var du ska ställa in din satsning. Bakom hjulen så kommer du att se en bowlinghall och det gör att du kommer in i rätt stämning. Det finns 5 hjul att snurra och 5 vinstlinjer. Du ställer in värdet på mynt innan du drar igång hjulen. Nu är det ju inte så många vinstlinjer att tala om men du kan välja hur många som ska vara aktiva. Använd knapparna med plus och minussymboler för att ställa om.

En slot man har kul på

Det sägs att livsglädje förlänger livet och med tanke på detta så är sloten Bowling ett bra val. Den ger en hel del glädje och spänning. Hur mycket du kommer att vinna beror först och främst på tur. Men du ska veta att en större satsning kan påverka vinsten så att den blir större. Ju mer du lägger på hjulen ju mer får du igen om det blir en vinnande kombination. Om du från start vill satsa max så är det bara att använda knappen som är till för detta. Det finns också autospin-läge och då kan du luta dig tillbaka och se på när spelet snurrar omgång efter omgång automatiskt.

På hjulen så kommer du att se symboler som har med bowling att göra. Dessutom så finns det fyra olika bowlare. Varje bowlare har ett helt unikt utseende. Här finns det båda unga och gamla, precis som i verklighetens bowlinghall. Om du skulle få den gamle mannen, 5 stycken på en aktiv vinstlinje, så blir det 5000 gånger din insats. Nu förstår du hur du kan vinna mer om du satsar mer. Men det ska förstås till rejält med tur för att få 5 stycken av samma symbol!

Gott om överraskningar

Det finns symboler som kommer att ge dig lite mer då du spelar på sloten. En av dessa är scatter symbolen. Den kommer att ge utbetalningar från alla positioner på hjulen. Med scatter så kan du vinna upp till 25 gånger din insats. Bonussymbolen kan dra igång ett minispel. Men det gäller att hitta minst 3 bonussymboler på hjulen. I minispelet så kommer du faktiskt att få bowla. Då gäller det att få till en strike för att det ska bli fina vinster.

Enkelt men så kul

Man skulle kunna säga att Bowling sloten är alltför enkel. Den har inte en massa flashiga detaljer och kommer inte med komplicerade regler. En del kommer kanske tycka att det är för simpelt men många kommer att tycka om att det hela är så pass klassiskt. Det kostar inte mycket att spela och dessutom så har man en fin chans att vinna pengar på spelet. Visst, det rör sig inte om en progressiv vinst men ändå några tusen mynt som man med lite tur kan ta hem.

Bowling

Du bör testa denna slot nästa gång du befinner dig på ett nätcasino där man har spelen från iSoftBet. Du kan testa gratis i demoversion eller kanske se om det finns en bonus som gör att du kan snurra gratis utan att lägga dina egna slantar på spelet. Det är värt att testa om du gillar bowling och faktiskt också även om du aldrig någonsin har testat att bowla i ditt liv.

Comments are closed.