Kalastips – Barnkalas Bowling style

Ibland hålls barnkalaset på ett busland eller kanske på Mc Donalds, de allra flesta kalasen är nog dock i en hemmiljö. Det som kan vara lite klurigt när barnen blir lite större är hur man ska underhålla dem nu när de är för stora för fiskdamm och sätta knorren på grisen. Jo, varför inte boka in ett Bowlingkalas? Då har barnen sysselsättning under kalaset och de får dessutom tävla mot varandra något som de flesta barn tycker är mycket roligt.

När man bokar in ett kalas så brukar de flesta bowlinghallar erbjuda paket där både mat, glass eller tårta brukar ingå. Paketen finns i olika prisklasser där det minsta paketet i regel innehåller bana, korv med bröd och en glass medan de lite större paketen kanske innehåller pizza el hamburgare+ en efterrätt som glassbomb, kladdkaka eller tårta. För att se vad just din lokala bowlinghall har att erbjuda besök deras hemsida eller slå dem en signal. Vissa bowlinghallar erbjuder också ett paket till födelsedagsbarnet eller något annat som gör att barnet känner sig extra utvalt.

För barn som är lite ovana att bowla så kan det vara lite svårt första gångerna, då finns rännskydd som fälls upp för att förhindra klotet från att glida ner i rännan. Då behöver barnet bara tänka på att få i väg klotet med tillräcklig fart för att nå ända fram.

Vissa bowlinghallar erbjuder dessutom discobowling på sina kalas, då är lokalen mörk och olika blinkande ljus lyser upp banorna. För att få den rätta discokänslan så spelas såklart hög musik som barnen kan digga mellan sina spelomgångar. De flesta bowlingkalasen delar dessutom ut godispåsar till alla barnen när kalaset är slut. Dessa kalas brukar uppskattas enormt av såväl barn som föräldrar då de alltid blir lyckade.

Boka http://www.akeshovsbowling.se/kalas.htm

Comments are closed.