Topp 10 bowlingtips på esik.se

Vi har redan skrivit en artikel som berör bowlingtips, och att du enkelt kan hitta dem på bland annat You Tube. Om du läste artikeln så stod det också att det finns mycket att hämta i andra media på nätet. Denna gång är det en hemsida. Hemsidan ESIK (Ericsson Stockholm Idrottsklubb), ger dig de tio bästa råden och tipsen när det gäller att bli den bästa bowlingspelaren i vänkretsen. Vem vill inte vara den i gänget som alltid vinner, och ingen fattar varför? Jo, det vill nog alla, men frågan är om alla dessa råd verkligen ger någonting.

I vilket fall så hittar du dessa råd på esik.se, och du får väl själv vara den som bedömer om det var denna gång det kom råd som verkligen fungerade. Alla dess regler och tips har du säkert som bowlingintresserad redan hört någon gång, men frågan är om du har implementerat dem i ditt spel för att bli en bättre bowlare. Kanske har du försökt med inte lyckats. Kanske är det dags att göra ett nytt försök.

Esik.se har publicerat enkla råd, som är lätta för alla att följa. Naturligtvis kanske du redan vet om dessa, och redan använder dig av dem. Det kanske bara är så att du helt enkelt är en bra bowlingspelare, men att det helt enkelt är så att det finns en bättre bowlare i vänkretsen. I vilket fall så kan de vara nyttiga att friska upp minnet med, och kanske ta en bowlingrunda med ett antal spel på egen hand för att förbättra ditt spel och koncentration till nästa drabbning med vännerna.

Dessa enkla bowlingtips hittar du på esik.se, och de innefattar enligt dem de tio viktigaste tipsen som gör dig till en bättre bowlingspelare. Tipsen hittar du här.

Comments are closed.