Hitta bowlingtips på YouTube, och lär dig rätt teknik

Det är många som spelar bowling, men som kanske inte har rätt teknik. Med några enkla tips kanske du skulle kunna lära dig lite mera om hur du kan göra för att förbättra ditt spel, och bli den som alltid står som segrare när polargänget går ut och spelar bowling.

You Tube är en stor media gigant, med hur många kanaler som helst. Bara på You Tube så kan du hitta en fantastiskt stor mängd av videos och tips rörande bowling. Några av de You Tube sidor och kanaler som visar dessa tips finns på svenska, men det största och bästa utbudet av tips, tricks och videos hittar du på engelska. Detta gör dock inte så mycket, när de flesta av oss idag både talar och förstår det engelska språket nästintill perfekt.

Av det förstår vi genast att vi kan hitta mängder med bowlingtips som kommer från uppladdade filer på You Tube. Söker du efter bowlingtips på svenska, så kan du klicka på denna länk. Är du inte så kräsen, utan kan tänka dig att lyssna på engelska så hittar du flera bowlingtips på denna länk.

Mera bowlingtips kan hittas på andra sidor på nätet

Har du en Android telefon, så finns alltid Google Play. Nu kan du hitta bowlingtips även där. Helt plötsligt så kan du sitta på bussen till jobbet, och lära dig hur du ska bli bäst i bowlinggänget på fredag. Denna lilla smidiga app hittar du här.

I övrigt så finns det många sidor som erbjuder bowlingtips. De flesta svenska bowlinghallar har en hemsida där du kan hitta instruktioner och eventuella videos som berör ämnet. Några av de första internationella fristående sidor som kommer upp när vi söker på bowlingtips är bowlingtips.com och i övrigt så hittar du mängder med hemsidor som kan tala om hur du ska finslipa dina bowlingtalanger här.

Comments are closed.