Bowling och middag, perfekt för firmafester

Att skapa en god sammanhållning inom företagets anställda och chefer är idag något som de flesta företagare och företagsledningar vet är viktigt. Detta brukar göras med olika arrangemang såsom, teambuilding, kickoff eller firmafester. Dessa tre begrepp står egentligen för samma saker, då det gäller att uppmuntra och motivera sin personal till att utföra ett lika bra eller bättre arbete inför nästkommande säsong, halvår eller år.

Det finns många populära attraktioner att tillgå när det gäller firmafester

För inte allt för lång tid tillbaka så var en skärgårdstripp med god mat och dryck, eller en liten sammankomst i företagets egna lokaler med tillhörande utgång för att äta och dricka gott det som stod för de allra flesta företags firmafester.

Nu talas det om kickoff och teambuilding, och det finns idag tusentals företag som bara jobbar med att arrangera och erbjuda dessa attraktioner. Det kan gälla allt från roliga konferenser, till något så extremt som bumperball. Bumperball är något som blivit en mycket populär attraktion för kickoff och teambuilding.

Du kan dock fortfarande gå med det klassiska i en modern värld

Något som aldrig slutar att fungera, och är en rolig attraktion som kan utföras av nästan alla människor utan funktionshinder är bowling. Det är också något som finns i nästan alla städer idag tack vare den stora popularitet som denna sport har fått hos allmänheten.

När du nästa gång som företagare tänker på att göra något speciellt för din personal, ta då att prova med en kickoff eller julfest i stadens bowlinghall. Där är det alltid enkelt att få sammanhållning vid utövandet av spelet, samt att det oftast alltid finns möjlighet att kombinera spel av bowling med en bra matupplevelse i deras stora restauranger. För dem som vill dricka mer än alkoholfria drycker, så brukar även normala bowlinghallar ha utskänkningstillstånd av alkoholhaltiga drycker.

Comments are closed.