Wii Sports. Spela Bowling med Nintendo Wii

Nintendo har sedan länge varit en av TV spelens stora pionjärer. Vi känner förmodligen alla till Super Mario Bros, som spelades i massor av hem när det kom och fortfarande är ett av de spel som har störst spel värde i kombination med att alla kan förstå och spela det.

För ett antal år sedan fick vi lära oss något nytt från spelgiganten Nintendo. Ett sätt att spela, och samtidigt få motion introducerades. Genom en kombination av spel värde, klar grafik och en rörelsekänslig spelkontroll så fick Nintendo stora delar av världens befolkning att lyfta på soffhäcken för att ta match mot sonen eller dottern med deras Wii Sports paket.

Paketet innehåller 5 olika sporter. Tennis, Golf, Baseball, Boxning och Bowling.

Vårt val är Bowling som en rolig aktivitet för hela familjen.

Alla kan spela bowling med Nintendo Wii, förutsatt att du inte har rörelsehinder som förhindrar de rörelsemönster som måste utföras. Genom Wii Sports tror vi att Nintendo, ytterligare en gång, har lyckats engagera sina fans i ett koncept som kommer att hålla i många år.

Bowlingspelet är en riktig simulation av riktigt bowling, precis som du skulle befinna dig i bowlinghallen med utan de fula, obekväma och besvärliga bowlingskorna. Här gäller det att som med vanliga bowlingregler fälla så många käglor som möjligt med ett eller två kast. Bowlingspelet har ett riktigt spel värde, och det är lätt att ryckas med och få den känsla som en riktig bowlinghall kan erbjuda.

Bli inte för engagerad. Klotet som ska rulla är det som du ser på skärmen, inte kontrollen som du har i handen. Var söker på att inte låta kontrollen flyga med kastet, så du kan spela detta underbara bowlingspel från Nintendo gång efter gång. Bowling från Nintendo blir aldrig tråkigt, då det hela tiden är du som påverkar dina resultat, och vem vill inte kunna uppnå en perfekt 300 poängsserie en gång i livet.

Comments are closed.