Hos Sveriges Bowlinghallars Förbund hittar du en bowlinghall nära dig

Är du biten av bowling? Kanske är du beroende av bowling. Eller kanske ligger du på högnivå som proffs. Nu började vi så att bowling nästan lät som en geting eller en beroendeframkallande drog. Inget av det är på något sätt sant. Bowling är ett intresse, och en sport som är älskad och delad av många.

I vilket fall är det för alla som vill prova eller älskar att spela bowling .som intresse eller motion, viktigt att kunna hitta en bra bowlinghall nära dig. Det kan du lätt göra på Sveriges Bowlinghallars Förbund och deras hemsida. http://sbhf.se

Denna information får du genom Sveriges Bowlinghallars Förbund, och hemsida.

Med ett register av över 200 bowlinghallar så är du garanterad att hitta en bowlinghall på ett avstånd som inte ligger allt för långt ifrån dig.

På Sveriges Bowlinghallars Förbunds hemsida hittar du lätt all information om alla registrerade bowlinghallar. Här finns tydlig information om deras adress och telefonnummer. Vilket distrikt de tillhör, maskintyp samt när besiktning senast utfördes. Det finns även tydliga länkar till varje bowlinghalls hemsida, med tillhörande e-postadress. Som övrig information får du också redan på hur många banor varje bowlinghall har samt deras storlek.

På Sveriges Bowlinghallars Förbunds hemsida hittar du även annan nyttig information om bowling. Här finns länkar till Ligaservice, med tillhörande resultat samt information om Panterbowling som är en populär motion för de äldre bowlingfantasterna. Länkar som vad Sveriges Bowlinghallars Förbund är för något finns naturligtvis, samt en profilshop med schyssta bowlingpins.

Sveriges Bowlinghallars Förbunds hemsida är ett enkelt och informativt redskap för dig som spelar, eller vill börja spela bowling. Här hittar du all den information du behöver, för att kunna utöva denna populära och trendiga sport som samtidigt ger dig god motion.

Comments are closed.